De terugdraaiende teller tot 31/12/2030

18 jun. 2023
Particulier Zonnepanelen Professioneel
Digi ana

Wallonië is een ideale regio voor de installatie van zonnepanelen, want Waalse huishoudens die vóór 31 december 2023 fotovoltaïsche zonnepanelen installeren, profiteren van de terugdraaiende teller tot 31 december 2030.

Dit systeem stelt eigenaren van zonnepanelen in staat om te profiteren van de productie van zonne-energie en hun elektriciteitsrekeningen aanzienlijk te verminderen. Met een rendement op investering tussen de 5 en 7 jaar, en een levensduur van zonnepanelen van 30 tot 40 jaar, zijn fotovoltaïsche panelen in Wallonië daarom een rendabele en duurzame investering.

Samenvatting

De installatie van zonnepanelen in Wallonië is een rendabele en ecologische investering. De prijzen van zonnepanelen, de premie voor zonnepanelen en de voordelen van de terugdraaiende teller maken het een interessante optie voor particulieren en bedrijven die hun energieverbruik en milieueffect willen verminderen.

Voor een succesvolle installatie van zonnepanelen in Wallonië, is het essentieel om een professionele fotovoltaïsche paneel installateur in te schakelen. Verschillende bedrijven bieden hun diensten aan, maar Project Zero heeft zeer betrouwbare installateurs.


Ook interessant

Septemberverklaring2

Septemberverklaring van de Vlaamse Regering

29 sep. 2023
Particulier Zonnepanelen Professioneel

De aandachtspunten ivm zonnepanelen? 1. Maak nu nog gebruik van de tijdelijke 6% BTW-regeling, want vanaf 2024 stijgt de BTW op zonnepanelen terug naar 21% BTW voor woningen jonger dan 10jaar. 2....