Smappee laadpalen: een slimme keuze voor je wagenpark

13 okt. 2022
Laadpalen
Photography Smappee EV Base 2

Smappee laadpalen: een slimme keuze voor je wagenpark

Elektrisch rijden is de toekomst. Daar hoort ook een kwalitatieve laadpaal voor thuis of voor je bedrijventerrein bij. Waar moet ik op letten als ik een laadpaal installeer? Kan ik mijn laadpaal koppelen aan zonnepanelen of een thuisbatterij? En vooral: hoe maak ik de juiste keuze? Project Zero uit Waregem zet je graag op weg.

Thuis je auto inpluggen en ’s ochtends opnieuw met een volle batterij vertrekken. Tijdens de werkdag je wagen laten laden en ’s avonds gerust naar huis rijden. Handig, toch? Je eigen laadpaal laten installeren is praktisch, efficiënt en biedt tal van mogelijkheden. Met de Smappee EV Wall haal je bijvoorbeeld een mooie totaaloplossing in huis.

Ultra2web

Duurzaam design

Laadpalen zijn een investering in de toekomst. Je kiest dus bij voorkeur voor een oplossing die robuust en duurzaam is. De Smappee EV Wall heeft een aluminium behuizing. Die geeft het minimalistische en functionele ontwerp een lange levensduur.

Bovendien is de geïntegreerde sfeerverlichting een belangrijke troef. Dit duurzame model kreeg onder meer een prestigieuze iF Design Award en een Henry Van de Velde designaward. Daarmee staat de laadpaal garant voor een toekomstbestendige techniek die geen afbreuk doet aan de architectuur van een woning of gebouw.

Smappee sfeer2

Eenvoudig te installeren

Eens je keuze gemaakt, wil je het liefst zo snel mogelijk je wagen thuis opladen. Met een alles-in-1-oplossing zoals de laadpalen van Smappee, geniet je binnen een paar uren van een operationele laadoplossing. Interessant voor particulier en installateur dus. De geïntegreerde verlichting is niet alleen handig, het bespaart ook extra bedrading. Een eenvoudige configuratie doet de rest.

Op hernieuwbare energie

Helemaal futureproof zijn? Dan koppel je de laadpaal eenvoudig met groene energie. Je voedt je elektrische wagen via je zonnepanelen of met je thuisbatterij. Wist je trouwens dat je een premie voor je thuisbatterij kan aanvragen? Project 0 adviseert haar installateurs over de mogelijkheden via opleidingen en trainingen. Zo maken we rijden op zonne-energie voor iedereen haalbaar en verspreiden we correcte en actuele informatie.

Smappee sfeer4

Laden zoals je wil

Iedereen leeft anders. Precies daarom zijn laadpalen met een flexibel gebruik een must. Smappee EV Wall is de stevige basis voor een laadoplossing. AC of DC laden? In 1-fase of 3-fase? Of zelfs anderen laten laden aan jouw particuliere – of bedrijfsinfrastructuur en betaald worden voor die laadsessies? Smappee en Project 0 maken het samen voor je mogelijk.

Klaar voor jouw geïntegreerde laadtechnologie?

Project Zero in Waregem vertaalt jouw wensen en noden naar gebruiksklare infrastructuur en adviseert installateurs in energiezuinige oplossingen. Met een Smappee EV Wall of 1 van onze andere laadoplossingen zit je sowieso goed. Zowel particulier als professioneel.


Ook interessant

1695300860129

Easee Charge Lite

28 sep. 2023
Particulier Professioneel Laadpalen

Vandaag is onze eerste Easee Charge Lite goedgekeurd, na twee maanden stilstand sinds de omzendbrief van het BIPT - IBPT betreffende de eerdere beslissing in Zweden en het daaropvolgende...