Stijlvolle Limited Black Edition!!

19 jul. 2023
Particulier Professioneel Laadpalen
Nieuwsblacksmall

Limited Black Edition. Unlimited Smartness.

Ben jij klaar voor onze unieke EV Wall Limited Edition in stijlvol zwart? Deze prachtige wandlader is compact en stijlvol en neemt nauwelijks ruimte in beslag, maar maakt toch indruk met zijn mooie uiterlijk en krachtige oplaadmogelijkheden. Ontworpen om binnen of buiten te plaatsen, is hij perfect voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor en een plezier om te bedienen via de Smappee-app en het dashboard.
Let wel op: deze producten enkel verkrijgbaar op bestelling !!!

EV Base Black-editie, slim als altijd.

De klassieke, maar moderne EV Base Limited Edition in zwart past naadloos in elke professionele omgeving. Hij biedt al het goede van Smappee's complete laadoplossing voor bedrijven. Van ingebouwde slimheid tot een uitgebreid beheerdashboard met krachtige inzichten in laadgegevens waarmee u volledige controle heeft over een volledig wagenpark. En het maakt updates en onderhoud op afstand eenvoudig, waardoor uw investering altijd toekomstbestendig blijft. Zo voelt vertrouwen.
Let wel op: deze producten enkel verkrijgbaar op bestelling !!!
Voor dringende plaatsing van een zwarte EVW versie heeft Project Zero voldoende zwarte covers op voorraad die makkelijk wisselbaar zijn voor zowel huidige als nieuwe installaties. U kunt deze via deze link terugvinden!

Nieuwsblack2

Maak altijd de juiste keuze!

Niet zomaar een oplader, de limited edition in exclusief zwart is volledig uitgerust met alle ingebouwde slimme functies die de rest van het Smappee EV-gamma gemeen heeft. Bedrijven en particulieren ongeëvenaarde controle geven over hun laadsessies en energieverbruik. Met een krachtig beheersysteem, besparingen tot 50% op opladen en tot 25% op installatiekosten, is de stijlvolle Smappee EV Line Limited Black Edition de ultieme keuze voor zakelijk of privé.

Nieuwsblack3

Limited Black Edition

Limited Black Edition


Ook interessant

Septemberverklaring2

Septemberverklaring van de Vlaamse Regering

29 sep. 2023
Particulier Zonnepanelen Professioneel

De aandachtspunten ivm zonnepanelen? 1. Maak nu nog gebruik van de tijdelijke 6% BTW-regeling, want vanaf 2024 stijgt de BTW op zonnepanelen terug naar 21% BTW voor woningen jonger dan 10jaar. 2....