Wallbox heeft met de Pulsar Plus een "testwinnaar"

20 jun. 2023
Particulier Professioneel Laadpalen
Sfeer Wallbox6

Wallbox is met het model Pulsar Plus door ADAC uitgeroepen tot beste EV-lader 2023!

In een onderzoek naar de beste laders voor elektrisch voertuigen (EV’s), uitgevoerd door de Duitse toonaangevende automobielclub ADAC, is de Pulsar Plus lader van Wallbox uitgeroepen tot winnaar.

De Wallbox kon in de test over de hele linie overtuigen

ADAC deed afgelopen maand, in juni 2023, onderzoek naar welke EV-laders consumenten het meeste waar voor hun geld bieden. De organisatie vergeleek acht verschillende laders waarbij werd gekeken naar onder andere de werking van de lader, het uitrustingsnivau en gebruiksvriendelijkheid. De Wallbox Pulsar Plus liet de concurrentie ver achter zich door het compacte design, de meegeleverde stekkerbevestiging en de bijbehorende myWallbox app met uitgebreide functies. “De Wallbox kon in de test over de hele linie overtuigen”, aldus ADAC.

Bekijk de volledige resultaten van de test hier (Duits):

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/elektromobilitaet/tests/wallboxen/

Wallboxsfeerlang

De Pulsar Plus is één van de meest verkochte EV-laders voor thuisgebruik van Wallbox.

De Pulsar Plus is één van de meest verkochte EV-laders voor thuisgebruik van Wallbox.

De lader biedt gebruikers een compacte, minimalistische en toch krachtige EV-lader met een laadvermogen van 22kW, geschikt voor elk soort EV en hybride. De laadoplossing is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden. De Pulsar Plus werkt met diverse energiemanagementsystemen die zijn ontwikkeld door Wallbox het meest duurzame en efficiënte energieverbruik te realiseren. Zo maakt de myWallbox app, die standaard wordt meegeleverd bij de aanschaf van de lader, het onder meer mogelijk om laadsessies in te plannen in daluren, wat naast een lagere milieu-impact, een kostenbesparing met zich meebrengt. Daarnaast is de Eco-smart technologie in te zetten bij de lader, waarbij energie die thuis wordt opgewekt, ingezet kan worden voor het laden van de auto; voor 100% in de full-green mode, of door enkel overschotten in zonne-energie in te zetten voor de eco-mode.

Check ook ons volledig gamma van Wallbox!


Ook interessant

Septemberverklaring2

Septemberverklaring van de Vlaamse Regering

29 sep. 2023
Particulier Zonnepanelen Professioneel

De aandachtspunten ivm zonnepanelen? 1. Maak nu nog gebruik van de tijdelijke 6% BTW-regeling, want vanaf 2024 stijgt de BTW op zonnepanelen terug naar 21% BTW voor woningen jonger dan 10jaar. 2....